STAND UP -KOMEDIAKLUBIT

Minun roolini stand up -klubien tuottajana on kuulunut monenlaista. Ensiksi on tietenkin esityspaikkojen kanssa sovittu sopivat klubipäivät, jonka jälkeen olen kartoittanut vapaana olevien esiintyjien tilanteen ja buukannut sopivat kombot iltoihin siten, että vaihtelevuutta on kuitenkin ollut. Lisäksi tehtäviini on kuulunut graafisen materiaalien suunnittelu ja toteutus, itse klubi-illan esiintymisjärjestyksen suunnittelu ja illan rakenteen miettiminen sekä mahdollisesti myös hoitaa itse ovilipunmyynti.

Tehtäviini on kuulunut myös omien mahdollisuuksien mukaan myös osallistua klubi-iltoihin ja avustaa esiintyjiä kaikessa tarpeellisessa ja pitää huoli, että aikataulut pitävät. Lisäksi olen aktiivisesti auttanut esityspaikkoja markkinoinnissa sekä parhaani mukaan yrittänyt promota tulevia klubi-iltoja potentiaaliselle kohderyhmälle.

J U K O   C O M E D Y   C L U B

Juko Comedy Club (tai ihan alkujaan tunnettu nimenä Niko Kivelä All Stars) on Lahden Teatteri Vanhassa Jukossa toimiva säännöllinen stand up -klubi, jonka tuottamiseen olen osallistunut alusta alkaen kun se päätettiin herättää jälleen henkiin Vanhan Jukon uusissa tiloissa. Klubi herätettiin uudelleen henkiin vuonna 2015. Klubia aikoinaan Vanhan Jukon vanhoissa tiloissa pyöritti stand up -koomikko Niko Kivelä. Juko toimii myös Lahden Stand up -festivaalien pääareenana festareiden jokaisena vuotena.

T A N K I L L I N E N   K O M E D I A A

Tankillinen komediaa -klubi perustettiin Lahteen legendaarisen Möysän Esson eli tutummin Mössön tiloihin yhteistuumin erään onnistuneen yksityisen stand up -esityksen jälkeen. Tankillinen komediaa -klubi pyöri vuosina 2014-2015 ja Mössö toimi myös yhden vuoden ajan Lahden Stand up -festivaalien esitysareenana.

K O M E D I A I L T A   L O K I S S A

Komediailta Lokissa -klubia pyöritettiin Lahden Ravintola Teivaan Lokissa vuonna 2014 ajatuksella, että klubi-iltoihin myytiin myös firmoille ja ryhmille suunnattuja show & dinner -paketteja ja näin ollen saatiin konseptiin hieman ”teatteriravintolamaista” tunnelmaa. Illat olivat onnistuneita ja idea vakituiselle klubille syntyi kun Teivaan Lokki toimi toisena esitysareenana Lahden Stand up -festivaalien ensimmäisenä ja toisena vuotena 2013 ja 2014.

T E A T T E R I    R I O N    S T A N D    U P    I L L A T

Legendaarisessa Oulun Teatteri Riossa on järjestetty stand up -klubia vuosien ajan ja minä tuotin teatteriin stand up -ohjelmaa vuosina 2013-2016.

4.10.2017