BIO

K U K A   M I N Ä   O L E N ?

Ida R. Eli Ida Raja-aho. Olen positiivisella asenteella ja hyvällä huumorintajulla varustettu nuori nainen, joka iästään huolimatta on ehtinyt tehdä monenlaisia projekteja viihteen ja median parissa. Rakastan uuden oppimista ja olen aina valmis ottamaan uusia ja mielenkiintoisia haasteita vastaan media- ja viihdealan parissa.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Koulutukseni ja työkokemukseni puolesta osaamisalueeni median ja viihteen parissa on hyvin laaja, mutta intohimonani on ennenkaikkea luovuus. Luovuus kaikessa, mitä teen. Oli se sitten graafiseen tai websivujen suunnitteluun, valokuvaamiseen, piirtämiseen, tapahtumatuotantoon, sosiaaliseen mediaan, mainontaan tai markkinointiin liittyvää. Tai oikeastaan ihan mihin vaan. Kotiaskareista työtehtäviin. Rakastan etsiä ja kehittää uusia tapoja ja kulmia tehdä ja toteuttaa asioita ja tätä kautta olla innovatiivinen ja kehittää omaa luovuutta yhä pidemmälle.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  

Uusiin haasteisiin tarttuminen ei ole ongelma. Omaan jämptin ja maalaisjärjellä varustellun luonteen, joka osaa joustaa tilanteen niin tarvittaessa. Aikaisempien työtehtävieni myötä olen oppinut pelaamaan tiimissä sekä toimimaan itsenäisesti haastavissakin projekteissa. Kykenen johtamaan ja pitämään useampaa lankaa käsissäni, mutta en myöskään pelkää antaa tilaa muille ja kuunnella muiden mielipiteitä ja ehdotuksia. Hallitsen kovankin stressin ja paineiden alla työskentelyn ja ns. ”multitaskingin”. Olen työtehtävissäni saanut paljon vastuuta ja suoriutunut niistä erinomaisesti.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  

Olen ehdottomasti heittäytyjä, enkä pelkää liata käsiäni tilanteen niin vaatiessa. Pyrin aina siihen, että mitä tahansa teenkin, että lopputulos on onnistunut ja hyvin toteutettu. En myöskään ole tuppisuu, vaan osaan avata suuni, jos jokin asia mietityttää, on epäselvää tai jos joku haluaa kuulla minun mielipiteeni johonkin asiaan.

3.10.2017