MUU STAND UP -TUOTANTO

Sen lisäksi, että olen toiminut vastuullisena projektijohtajana isoissa stand up -komiikkaan liittyvissä tuotannoissa, olen ollut mukana tekemässä ja toteuttamassa hieman pienempiä stand upiin liittyviä kokonaisuuksia, jossa alla listaa.

LIVE STAND UP KIERTUE 2014

Stand up -koomikot Jussi Simola, Jape Grönroos ja Riku Sottinen halusivat lähteä pienimuotoiselle kiertueelle ympäri Suomen, joten otin vetovastuun kiertueen tuottamisesta, kiertuemanageroinnista ja graafisen materiaalin tuottamisesta, mainonnasta, tiedottamisesta, markkinoinnista sekä yleisten kiertueeseen liittyvien asioiden hoitamisesta.

TOMMI MUJUNEN & MIKA EIRTOVAARA – WORK IN PROGRESS

Koomikot Mika Eirtovaara ja Tommi Mujunen innostuivat ajatuksesta tehdä work in progress -teemaisia keikkoja hyvissä paikoissa ympäri Suomea aina kun aikatauluihin vain sopi. Work in progressin idea on testata ja esittää yleisölle vielä tekovaiheessa olevaa materiaalia tai täysin raakileina olevia juttuideoita. Projektissa hoidin esitysten buukkaamisen, kaiken graafisen materiaalin, mainonnan, markkinoinnin, tiedottamisen sekä keikkoihin liittyvän yleisten asioiden hoitamisen.

SEINÄJOKI STAND UP -VIIKONLOPPU 12.-13.2.2016

Saimme kollegani kanssa ajatuksen eräällä paluumatkalla Jyväskylän stand up -festivaaleilta kotiin, että josko kokeilisimme järjestää Seinäjoelle stand up -viikonlopun sillä idealla, että tapahtumasta voisi joskus tulla vuotuinen festivaali ja tämä tapahtuma näki päivänvalonsa 12.2.2016. Tapahtumassa oli neljä esitystä kahdessa päivässä ja kahdessa esityspaikassa. Minun tehtävänäni oli vastata graafisesta materiaalista, esiintyjien buukkauksesta, osittain mainonnasta, markkinoinnista ja median kontaktoinnista. Lisäksi vastasin osin tapahtuman lipunmyynnistä sekä tapahtumaan liittyvästä yleisten asioiden hoitamisesta.

TOMMI MUJUNEN 12 VUOTTA KOMIIKKAA -SOOLOKIERTUE

Koomikko Tommi Mujunen oli jo pidemmän aikaa kypsytellyt ideaa lähteä ensimmäiselle soolokiertueelleen ja hän pyysi minua avukseen tuottamaan pienimuotoisen kiertueen hänelle syksyksi 2016. Mietimme yhdessä sopivia keikkapaikkoja, jonka jälkeen minä hoidin keikkapaikkojen bookkaukset ja sopimukset, kiertueen graafisen ilmeen suunnittelu ja toteutuksen (printti & digi), materiaalien toimitukset esityspaikoille, tiedottamisen, mainonnan ja markkinoinnin, sekä muun yleisen asioiden hoidon ja informoinnin, mitä kiertueen ympärillä ilmeni.

PYHÄ KOLMINAISUUS & NAURU RAIKAA PIKKUJOULU STAND UP -KIERTUEET

Pyhä Kolminaisuus Suuri Pikkujoulu Stand Up Show (v. 2016 muuttui nimeksi Nauru Raikaa Pikkujoulu Stand Up Show) oli meidän vuotuinen pikkujouluaikaan sijoittuva kolmen koomikon valtakunnallinen salikiertue, jota olin mukana aputuottamassa ja hoitamassa. Tehtäviini kuului osittain esityspaikkojen ja esiintyjien buukkaaminen, osittainen graafisen materiaalin toteuttaminen, osittainen mainontaan ja markkinointiin osallistuminen, tiedottaminen sekä kiertuemanagerointi ja keikkoihin osallistuminen ja kiertueen ympärillä yleisten asioiden hoitaminen ja informointi.

YKSITTÄISET STAND UP -ILLAT

Olen myös ollut aputuottamassa ja järjestämässä niin isompia kuin pienempiä yksittäisiä yhden tai useamman koomikon stand up -iltoja ympäri Suomen (mm. Aleksanterin teatteriin, Oulun Teatteri Rioon, Helsingin Peacock -teatteriin). Tehtäviini on kuulunut osavastuullinen tuottaminen ja osittainen vetovastuu tapahtumista, graafisista materiaaleista, esiintyjien buukkauksesta, tiedottamisesta ynnä muusta.

YRITYS-/YKSITYISMYYNTI

Olen hoitanut myös useamman vuoden esiintyjien yritys- ja yksityismyyntiä niin yksityisten henkilöiden kuin isompien firmojenkin kanssa. Hommaan on kuulunut tarjouspyyntöjen luomista, esiintyjien kartoitusta, sopimusten laatimista yms.

MUU TOIMINTA ALAN PARISSA

Alalla toimijat tulevat toimeen keskenään ja toimitaan välillä toistemme apuna. Olenkin useamman vuoden ollut avustamassa kaikenlaisissa tehtävissä Helsinki Comedy Festivaaleilla, Jyväskylän Stand Up Festareilla 2016 (kun festivaali oli siirtynyt toiselle toimijalle), Ismo Leikolan kiertueiden parissa auttaminen, graafisten materiaalien suunnittelu koomikoille, muutaman koomikon yksityismyynti, lipunmyyntiavustus erilaisilla stand up -klubeilla ja kiertueilla ym.

5.10.2017